Az ingatlan összterülete 1518 m2, melyen 106 m2 alapterületű lakóingatlan található.Az ingatlan tetőtér beépítéses, alapozása beton, falazata ytong tégla, állapota közepes. Tetőszerkezete fa szerkezetű összetett nyeregtető, cserép fedés, vb. födém, közepes állapotú. Szigetelése teljes értékű, műanyagkeretes hőszigetelt ablakok, hőszigetelt bejárati ajtó került beépítésre.A földszinti részen étkező-nappali, konyha, wc, közlekedő, szoba és gadrób, fürdőszoba és 1 fa lépcsőfeljáró a tetőtérbe helyiségekből áll. A tetőtér 1 db lépcső-lejáró, fürdőszoba, 3 félszoba, előtér és 1 wc helyiségekből áll. Fűtése egyedi gáz-központi fűtéses. Közművesítettsége vezetékes víz, gáz, villany és csatorna. A volt üzlethelyiség (17 m2) már nem üzemel, lakáscélú helyiségek alakítottak ki belőle. Az udvari garázsépület 18 m2.
Terheli a Székesfehérvár belterület 14160/A hrsz-t illető Földhasználati jog 220 m2 nagyságú területre.A fénykép tájékoztató jellegű.
A Vht. 137.§.(2) bekezdése alapján nem terheli az ingatlant megszerző tulajdonos tulajdonjogát a haszonélvezeti jog, ha annak jogosultja a végrehajtást kérő követelésnek kielégítéséért felelős, vagy ha azt a jelzálogjog keletkezése után szerződéssel létesítették. Fentiek alapján az ingatlan tehermentesen kerül árverésre.
Fentieken túlmenően az ingatlannal kapcsolatos az ingatlan nyilvántartásba be nem jegyzett tartozásokról, terhekről a végrehajtónak hivatalos tudomása nincs.

A hirdetmény PDF dokumentumának elérése az ügyszám megadásával:
https://arveres.mbvk.hu/arverezok/
>>> Ingatlan Árverési Hirdetmények Nyilvántartása >>> Folyamatos ingatlan árverési hirdetmény

Fénykép