Az ingatlan 1000 m2 összterületű kivett lakóház, udvar. A helyszíni eljárás során megállapítást nyert, hogy az ingatlan egy négy lakásos földszintes sorház egyik lakása. A bejárat USB lapokkal van lezárva, az ingatlan lakatlan.Az ingatlan teljes közművel rendelkezik. Az épület jellemzői: hullámpala fedés, vakolt, fa nyilászáró. Az ingatlan egyéb jellemzőit az adó-és értékbizonyítvány nem tartalmazza, az nem ismert.A fénykép tájékoztató jellegű.
Fentieken túlmenően az ingatlannal kapcsolatos az ingatlan nyilvántartásba be nem jegyzett tartozásokról, terhekről a végrehajtónak hivatalos tudomása nincs.
Vht.159.(8) bekezdésben foglaltak szerint fogyasztóval kötött szerződésen alapuló követelés behajtása esetén, ha a lakóingatlan folyamatos árverezése iránti hirdetmény közzététele óta egy év eltelt, és a lakóingatlan még nem került értékesítésre, a végrehajtó az újabb árverést úgy tűz ki, hogy a lakóingatlanra legalább a kikiáltási ár 90 %-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat az árverés mindhárom szakaszában.

A hirdetmény PDF dokumentumának elérése az ügyszám megadásával:
https://arveres.mbvk.hu/arverezok/
>>> Ingatlan Árverési Hirdetmények Nyilvántartása >>> Elektronikus ingatlan árverési hirdetmény

Fényképek