Belterületen lévő 1232 m2 összterületű kivett lakóház, gazdasági épület, kereskedelmi egység megnevezésű ingatlan.
Az ingatlanon található egy 380 m2 alapterületű lakóház, melynek alapozása kő, szigetelése teljes értékű, falazata tégla, állapota jó.
Helyiségei: 7 szoba, 1 nappali, 2 konyha, 6 fürdőszoba, 1 előszoba, 2 kamra, a lakás mellett a főépületben van egy 60 m2-es üzlet, melyben 3 mosdó, 1 raktár található.
Fűtése: egyedi központi fűtés. A fénykép tájékoztató jellegű.
129.V.1998/2011 számú ügy vélhetően a földhivatali díj meg nem fizetése végett nem került törlésre, az árverés során nem kerül figyelembevételre.
Fentieken túlmenően az ingatlannal kapcsolatos az ingatlan nyilvántartásba be nem jegyzett tartozásokról, terhekről a végrehajtónak hivatalos tudomása nincs.
Vht.159.(8) bekezdésben foglaltak szerint fogyasztóval kötött szerződésen alapuló követelés behajtása esetén, ha a lakóingatlan folyamatos árverezése iránti hirdetmény közzététele óta egy év eltelt, és a lakóingatlan még nem került értékesítésre, a végrehajtó az újabb árverést úgy tűz ki, hogy a lakóingatlanra legalább a kikiáltási ár 90 %-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat az árverés mindhárom szakaszában.

A hirdetmény PDF dokumentumának elérése az ügyszám megadásával:
https://arveres.mbvk.hu/arverezok/
>>> Ingatlan Árverési Hirdetmények Nyilvántartása >>> Elektronikus ingatlan árverési hirdetmény

Fénykép