Az ingatlan összterülete 2518 m2, melyen 142+69 m2 alapterületű lakóingatlan található. Felépítmények: lakóház(tetőtér beépített), garázsok, melléképület és nem működő üzlethelyiség az utcafronthoz közel. Alapozása van, falazata 38 kézi falazóblokk, a tetőszerkezet nyeregtetős Bramnac típusú betoncseréppel. Fűtése gázkazánról részben padlófűtés, részben radiátorral megoldott. Fűtéskiegészítésként a nappaliban fa tüzeléses kályha van elhelyezve. Földszint helyiségei: nappali-lakótér-konyha-étkező, kamra szoba, fürdőszoba, WC, nyári konyha, szauna, kazánház. Tetőtér helyiségei: 4 szoba, fürdő, gadrob. Továbbá 50 m2fedet terasz lett kialakítva. A garázs alapterülete 44.60m2, A kertben 18 m2-es fürdőmedence és 10 m2 tégla boltíves pince található. A melléképület 64 m2 alapterületű, jelenleg tárolónak használják, az üzlet 34 m2 alapterületű.A telek és a felépítmények karbantartást igényelnek. A fénykép tájékoztató jellegű.
Fentieken túlmenően az ingatlannal kapcsolatos az ingatlan nyilvántartásba be nem jegyzett tartozásokról, terhekről a végrehajtónak hivatalos tudomása nincs.
A Székesfehérvári Járásbíróság 0701-33.Vh.1860/2013/65. számú végzésével – mely jogerős – az ingatlanból való kiköltözésre sikeres árverés esetén, az árverés időpontjától számított 6 hónapig halasztást engedélyezett az adós részére.
Vht.159.(8) bekezdésben foglaltak szerint fogyasztóval kötött szerződésen alapuló követelés behajtása esetén, ha a lakóingatlan folyamatos árverezése iránti hirdetmény közzététele óta egy év eltelt, és a lakóingatlan még nem került értékesítésre, a végrehajtó az újabb árverést úgy tűz ki, hogy a lakóingatlanra legalább a kikiáltási ár 90 %-ának megfelelő összeggel tehető érvényes vételi ajánlat az árverés mindhárom szakaszában.

A hirdetmény PDF dokumentumának elérése az ügyszám megadásával:
https://arveres.mbvk.hu/arverezok/
>>> Ingó Árverési Hirdetmények Nyilvántartása >>> Hagyományos ingó árverések

Fényképek